E-post Kontaktskjema Revisjonsfirma Velkomstside


Som etablerer bærer du på en ny ide.
En ny vri på et gammelt problem, eller noe helt nytt og enestående. Og du vet med deg selv at du kan selge det - hvis du bare får konsentrert deg. Hvis du bare har orden på de andre tingene. De tingene du ikke tjener penger på, men som er så nødvendige for at din bedrift skal bli en suksess.

Vi sørger for orden, så kan du konsentrere deg om vekst.

Det stilles stadig høyere krav til daglig leder og styre i et aksjeselskap. Aksjeloven, regnskapsloven og skatteloven inneholder alle bestemmelser man må forholde seg til i det daglige - og de er i stadig forandring. Det blir stadig lettere å trå feil.
Bred erfaring med små og mellomstore bedrifter.

Vi har lang erfaring med mindre foretak, og har særlig bygget opp kompetanse i forhold til handel, skipsfart, energi og IT. Enda viktigere er det at vi vet hvilke behov en nyoppstartet bedrift har. Hos oss får du en person å forholde deg til, du får all den kompetansen du måtte ha behov for - og din kontaktperson vil alltid være tilgjengelig for deg.


Vi kan loven og forskriftene, så slipper du å bekymre deg.

Hos oss får du utført alle tjenester innen regnskap. Du sparer masse arbeid, men enda viktigere: Du kan konsentrere deg om det du kan best. Din ide, ditt felt. Det som skal gjøre din bedrift til en suksess.


Ring i dag, så byr vi på EN TIMES GRATIS rådgivning. Uten betingelser.

Det vil være den beste investeringen du kan gjøre nå.